OM OSS

Salt Kulturskole er en privat skole med tilholdssted i Fridalen og Danmarksplass. Vi tilbyr kurs i musikk, dans og andre kulturaktiviteter, i tillegg til gratis aktiviteter for å utjevne sosiale forskjeller i området gjennom Fritt Spillerom. Vårt mål er å videreformidle kulturglede gjennom å gi god opplæring i faglige ferdigheter, og jobbe for at kulturfag skal være tilgjengelig og økonomisk oppnåelig for barn, unge og voksne i Bergen.

Vi mener at musikalske og kunstneriske ferdigheter er med på å utvikle fantasi, kreativitet, selvtillit og logisk tenkning. Vi tror det er motiverende at undervisningen tar utgangspunkt i den smaken eleven selv har. Samtidig vil vi utfordre og utvide denne til nye sjangre, med et ønske om å velge undervisningsmateriale som bygger opp mennesket og utvikler elevens forståelse av musikk.

Salt Kulturskole eies av pinsemenigheten Salt, og drives som en egen avdeling av daglig leder. Skolen drives på et livssynsåpent grunnlag og forholder seg til kommunale og statlige retningslinjer for formidling til barn og unge. Les med om Salt på salt.co.

MØT LÆRERNE

Heidi Nokevje Moi

Sang

Heidi begynte sin musikalske karriere i kor som sanger og som dirigent. Hun er utdannet musikkterapeut ved Universitet i Bergen og har i tillegg tatt et årsstudium i musikkfordypning ved Universitet i Sørøst-Norge. Hun har erfaring i mange forskjellige sjangre, og trives godt i ulike musikalske uttrykk. I tillegg til å undervise trives Heidi godt på scenen og hun fremfører gladelig sanger for store og små publikum.

Heidi brenner for at elevene skal utvikle god teknikk, trygghet og sitt uttrykk. Den unike klangen i stemmen og historiene vi bærer med oss gjør også sang til et så spennende instrument å drive med og undervise i.

Andrea Ådland

Sang

Samuel Solberg Skorpen

Piano og sang

Samuel er en allsidig musiker som spiller de fleste instrument. Han har sin musikalske bakgrunn er fra rytmiske sjangre som gospel, jazz og pop, noe han videreutviklet på Foss vgs. i Oslo. Han har vært med i mange forskjellige kor og band, blant annet har han spilt piano i et av Oslos mest fremadtredende storband og koret for Samuel Ljungblahd i Oslo Spektrum og Reidun Sæther på Allsang på grensen. De siste årene har Samuel også vært aktivt med i lovsangen i OKS, og som music director og lovsangsleder i Salt Lovsang.

Samuel drømmer om å inspirere og utruste mennesker i alle aldre til å oppnå mestring og glede gjennom sang og musikk.

Peter Moi

Piano

Nina Wu

Piano og fiolin

Nina er utdannet musikkterapeut ved Griegakademiet. I oppveksten trente hun i Unge talenter-programmet ved Barrat Due Musikkinstitutt, både som pianist og fiolinist. Nina har konkurrert og vunnet flere priser innen klassisk piano og kammermusikk ved UMM i Norge og vant 3.pris ved en internasjonal Grieg konkurranse i Moskva. Senere har hun og fokusert på rytmisk musikk, komposisjon og improvisasjon. Hun har vært lovsangsleder og involvert med den musikalske utviklingen av lovsangsteamet ved Den kinesiske kristne menigheten i Oslo siden hun var 14 år gammel.

Nina drømmer om at elevene skal få kjenne at de er verdifulle og få oppleve musikkglede som inspirer og smitter videre til menneskene rundt dem.

Inga Bialach

Fiolin

Inga vokste opp i Chicago og begynte sin fiolinutdanning på The People’s Music School. Etter high school flyttet hun til Sandnes og gikk på Vågen vgs. med fiolin som hovedinstrument. Etter videregående har Inga studert ved University of Illinois i Chicago, og nå studerer hun til bachelor utøvende fiolin på Griegakademiet. I tillegg til studier er hun aktivt med i Bergen Unge Kammerorkester og Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester.

Inga drømmer om at elevene skal utvikle en musikkglede som varer livet ut.

Roar Kjeldahl

Gitar og Ukulele

Daniel Simonsen

Trommer

Annika

Streetdans 5.-7.klasse og Ballett 1.-4.klasse

Nora

Danselek og Ballett 1.-4.klasse

MØT STABEN

Charlotte Thorvaldsson

Rektor og sang

Charlotte er utdannet lærer med musikk og kunst som hovedfag ved Høgskolen i Bergen, har tatt sangtimer hos velkjente pedagoger i alle sjangre og gått vokal jazz, pop og rock på Viken. Charlotte har bred erfaring fra ulike band, lovsang, synger i gospelgruppen Redeemed, og har koret for artister som Eva Weel Skram og Kristian Ingebrigtsen. Hun har jobbet i den offentlige kulturskolen, hatt privatelever i mange år og ledet Salt Kulturskole fra starten i 2013.

Charlotte brenner for at elevene skal åpne seg og oppdage alle fargene og mulighetene i instrumentet sitt, så de kan formidle alt de ønsker i musikken og dansen.

Håkon Ege Hetland

Kenneth Ulstein

Økonomi

Kenneth jobber i økonomiavdelingen i Salt. Han studerer på NHH og har en bachelor derfra. Kenneth brenner for å tilrettelegge for god økonomistyring som kan bidra til et stadig bedre kulturskoletilbud.

Marte Norheim

Stabsmedarbeider