OM OSS

Salt Kulturskole eies av Salt Bergenskirken, men drives som en selvstendig avdeling av daglig leder. Vårt mål er å gi god opplæring i kulturfaglige ferdigheter, videreformidle kulturglede og jobbe for at kulturfag skal være tilgjengelig og økonomisk oppnåelig for barn, unge og voksne i Bergen.

Vi mener at musikalske og kunstneriske ferdigheter er med på å utvikle fantasi, kreativitet, logisk tenkning, selvtillit og generell menneskelig dannelse. Vi tror det er motiverende at undervisningen tar utgangspunkt i den smaken eleven selv har. Samtidig vil vi utfordre og utvide denne. Vi tror på å være en motvekt til alt presset som mennesker møter i dagens samfunn. Derfor har våre lærere har et etisk ansvar om å velge undervisningsmateriale som bygger opp mennesket.

Vi holder til på Fridalen skole i Bøkeveien 19.

Daglig leder er Charlotte Thorvaldsson. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne ved å benytte kontaktskjemaet nederst på siden.

Følg oss også på Facebook og Instagram.

MØT STABEN

Charlotte Thorvaldsson

Rektor og sang

Charlotte er utdannet lærer med musikk og kunst som hovedfag ved Høgskolen i Bergen, har tatt sangtimer hos velkjente pedagoger i alle sjangre og gått vokal jazz, pop og rock på Viken. Charlotte har bred erfaring fra ulike band, lovsang og som solist. Hun har jobbet i den offentlige kulturskolen, hatt privatelever i mange år og er frilanssanger.

Charlotte brenner for at elevene skal åpne seg og oppdage alle fargene og mulighetene i stemmen, så de kan formidle alt de ønsker.

Thea Kathrine Buckholm

Daglig leder og piano

Thea har en bachelor i utøvende klassisk piano ved Griegakademiet, et årsstudium i klassisk piano og kammermusikk på Musikkonservatoriet i Stavanger og tar nå PPU. Hun deltar jevnlig på mesterklasser med internasjonale pianoprofiler, er freelance pianist og music director i Salt Lovsang.

Thea brenner for å skape spilleglede hos elevene sine som varer livet ut.

Kenneth Ulstein

Økonomi

jobber i økonomiavdelingen i Salt. Han studerer på NHH og har en bachelor derfra. Kenneth brenner for å tilrettelegge for god økonomistyring som kan bidra til et stadig bedre kulturskoletilbud.

MØT LÆRERNE

Nina Wu

Piano og fiolin

Nina er utdannet musikkterapeut ved Griegakademiet og jobber som det i Fjell. I oppveksten trente hun i Unge talenter-programmet ved Barrat Due Musikkinstitutt, både som pianist og fiolinist. Nina har konkurrert mye og har bl.a. vunnet 1.pris i Ungdommens Musikkmesterskap og 3. pris i en internasjonal Edvard Grieg-konkurranse i Moskva. Senere har hun og fokusert på jazz og akkompagnering.

Nina drømmer om at elevene skal få kjenne at de er verdifulle og få oppleve musikkglede som inspirer og smitter videre til menneskene rundt dem.

Maria Rachel Heitmann

Piano

Maria Rachel har utdannelse som førskolelærer fra NLA Lærerhøgskole og har tatt årsstudium i musikk. Hun har erfaring fra lovsangsarbeid i ulike kirker siden 1999. Maria var med å starte lovsangsbandet Radiate og har turnert rundt i Norge på ulike festivaler med de. Nå er hun aktivt med i Salt Lovsang på keys og som music director.

Maria Rachel brenner for at elevene skal få en positiv opplevelse og se gleden av musikk og det å spille.

Joseph Åsebø-Wu

Gitar og bass

Joseph har en utdannelse innen musikkproduksjon, og han driver sitt eget selskap for miksing og mastering av musikk. Før han kom til Norge jobbet han som profesjonell musiker på Filipinene og turnerte med bandet sitt i hele sørøst-Asia. Joseph har også lang erfaring med låtskriving, og flere av låtene han har vært med på å skrive har vært på top10-listen på Filipinene.

Joseph drømmer om at elevene skal få kjenne på mestringsfølelse og glede av å spille gitar og bass.

 

Inga Bialach

Fiolin

Mer info kommer.

 

Jonas Buckholm

Gitar, bass og ukulele

Jonas har en bachelor i klassisk gitar fra Norges Musikkhøgskole og en master fra Griegakademiet. Jonas har hele veien jobbet som gitarlærer ved siden av studiene. Han har gått på Toneheim, vært solist for bl.a. Det Norske Blåseensemblet og holdt div. solokonserter. I 2016 ble han tildelt Haldens Kulturpris for sin innsats som musiker.

Jonas brenner for å se elevene utvikle seg og finne glede i musikken.

Ole Bjørn Kogstad

Trommer

Ole Bjørn er en leken teknikker som begynte sin trommekarriere i korps hvor han startet med triangel(!) og jobbet seg opp til skarptromme og xylofon. Siden har han spilt band i alle sjangere og studert trommer på ACTA. Ole Bjørn gjør stadig studioarbeid med diverse artister, bl.a. har han jobbet med Aurora Aksnes. Han er aktiv i Salt lovsang og jazzbandet Spar5.
Ole Bjørn drømmer om å skape spilleglede hos elevene som varer livet ut.

Mathias Simonsen

Trommer

Mathias har lang og bred erfaring fra ulike sjangre og band og er nå aktiv med lovsang og med rockebandene Tirades og Of Grace and Hatred. Mathias har mye erfaring fra turnelivet og har spilt på flere store festivaler, både i Norge og rundt i Europa. Under en konsert i London i 2012, ble Mathias oppdaget og sponset av det prestisjetunge trommemerket Serenity Custom Drums.

Mathias brenner for å se at elever blir inspirert av musikk og mestringsglede.

Helen Pettersen

Danselek og ballett

Helen har lang erfaring fra ballett, jazz og moderne/samtidsdans og fikk fordypet seg i dette på videregående, hvor hun og ble trent i koreografi. Helen var gjennom flere år trener for Straen gymnastikk- og turnforening, hvor hun underviste i grunnleggende dans og rytmisk sportsgymnastikk. I dag studerer hun til å bli barnehagelærer og er leder i barnearbeidet i Salt Os.

Helen drømmer om å se elever uttrykke seg og ha det gøy gjennom musikk og dans, samtidig som de får oppleve mestring og lek.

Samuel Solberg Skorpen

Piano og sang

Samuel sin musikalske bakgrunn er fra rytmiske sjangre som gospel, jazz og pop, dette fikk han videreutvikle på Foss vgs. i Oslo. Han har vært med i mange forskjellige kor og band, blant annet har han spilt piano i et av Oslos mest fremadtredende storband og koret for Samuel Ljungblahd i Oslo Spektrum. De siste årene har Samuel også vært aktivt med i lovsangen i OKS, og som music director og lovsangsleder i Salt Lovsang.

Samuel drømmer om å inspirere og utruste mennesker i alle aldre til å oppnå mestring og glede gjennom sang og musikk.

 

 

 

Simen Eggebø

Piano

Simen har sin musikalske utdannelse fra ACTA lovsangsskole. Han har spilt i forskjellige kor, lovsangsband og jobbet med flere utgivelser i IMI-Studio.  Nå spiller han og er aktivt med i Impuls Stavanger, og reiser mye med dem på festivaler rundt om i Norge.

Simen brenner for å se en utvikling hos elevene som skaper spilleglede og gir en lyst til å lære mer.

 

 

 

Maria Elisabeth Ervum

Sang

Mer info kommer.

 

 

 

Heidi Berg Nokevje

Sang

Mer info kommer.

 

 

 

Kontakt oss

12 + 4 =

Undervisningsadresse

Undervisningsadresse:
Fridalen skole
Bøkeveien 19,
5093 Bergen

kulturskole@salt.co

Kontoradresse:
Bjørnsonsgate 28,
5059 Bergen